ΝΕΑ

LIKE1 DISLIKE0 05/06/2018
  • SHARE

8 χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται αυτό τον Ιούνιο!

Ιούνιος, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, πήρε το όνομά του από την σύζυγο του Δία την Ήρα, η οποία στα λατινικά ονομαζόταν Juno. Ο Ιούνιος είναι ο μήνας που γεννιούνται τα περισσότερα παιδιά από οποιοδήποτε άλλο μήνα. Ενώ γεννιούνται περισσότερα κορίτσια από ότι αγόρια το μήνα αυτό. Ποια λοιπόν είναι τα χαρακτηριστικά του παιδιού που γεννιέται τον Ιούνιο; Τα συγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε.

1)Είναι παιδιά που σου τραβούν αμέσως την προσοχή και έχουν απίστευτες ιδέες

 

 

Οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Ιούνιο αναπτύσσουν μία καλή προσωπικότητα, είναι δημοφιλείς και έχουν πολλά ταλέντα. Είναι πολύ ελκυστικοί, έχουν καλή αίσθηση του γούστου και είναι αυτοί που θα πουν την πιο τρελή ιδέα σε μία παρέα. Γενικά ενεργούν στη ζωή τους με λίγη τρέλα και είναι πολύ διασκεδαστικοί σαν άνθρωποι. Είναι αυτοί που θα δώσουν λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Είναι οι καλύτεροι φίλοι και προσπαθούν πάντα να πετύχουν αυτό που θέλουν.

2) Το αγαπημένο τους λουλούδι είναι το τριαντάφυλλο

Το τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγάπη και τον ρομαντισμό, ενώ ανάλογα το χρώμα του αλλάζει και η ερμηνεία του. Συνδέεται περισσότερο από όλα τα άλλα λουλούδια με την έκφραση των συναισθημάτων. Είναι ένα αμφίσημο άνθος αφού έχει τα πέταλα και τα αγκάθια, το θετικό και το αρνητικό μαζί . Έτσι ακριβώς είναι και όσοι γεννιούνται τον μήνα Ιούνιο, έχουν δύο πλευρές, την όμορφη, θετική και την αρνητική και ψυχρή. Γενικά όμως είναι αρκετά ρομαντικοί και ευσυγκίνητοι.

3) Πολύτιμος λίθος τους είναι η φεγγαρόπετρα

Η φεγγαρόπετρα προσελκύει την αγάπη και είναι σύμβολο της συμφιλίωσης, της ομορφιάς, του έρωτα και της μακροζωίας. Επίσης είναι ο λίθος της ηρεμίας, της ισορροπίας και της διαίσθησης.

4) Το χρώμα τους είναι το λευκό

Τα παιδιά του Ιουνίου είναι ονειροπόλα και είναι ανοιχτά σε νέες ιδέες. Έχουν μία μοναδική διαίσθηση για τα πράγματα και ξέρουν να διαβάζουν εύκολα τους άλλους. Το ένστικτό τους παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή τους, αφού αυτό τους βοηθά πάντα να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις στη ζωή τους. Σπάνια εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους, όταν όμως το κάνουν είναι πολύ ειλικρινείς.

6) Τους αρέσουν τα αθλήματα και τα ταξίδια

Ενδιαφέρονται πολύ να γνωρίσουν νέες κουλτούρες και πολιτισμούς και έχουν πολλά ενδιαφέροντα στον ελεύθερό τους χρόνο. Όμως είναι πολύ ανυπόμονοι και βαριούνται πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να αλλάζουν πολύ συχνά χόμπι.

7) Είναι πιθανόν να γίνουν δάσκαλοι, δημοσιογράφοι ή μεταφραστές

Όσοι γεννιούνται τον Ιούνιο, στατιστικά, είναι πιο επιτυχημένοι επαγγελματικά όταν εργάζονται σε μικρές επιχειρήσεις παρά σε μεγάλες εταιρίες. Τα παιδιά που γεννιούνται αυτό το μήνα είναι πιο μορφωμένα και έχουν ταλέντο στο να μαθαίνουν ξένες γλώσσες. Γι΄ αυτό και γίνονται δημοσιογράφοι, ασχολούνται με το εμπόριο ή με κάτι που αφορά τα ταξίδια. Επίσης λόγω της γλωσσικής τους ικανότητας μπορούν να γίνουν δάσκαλοι ή μεταφραστές ξένων γλωσσών. Επίσης τους αρέσει να εργάζονται για το κοινό καλό. Διάσημοι γεννημένοι τον Ιούνιο είναι ο Donald Trump, ο Lionel Messi, η Angelina Jolie, ο Johnny Depp, η Meryl Streep, η Lana Del Rey και η Marilyn Monroe.

8) Ανήκουν είτε στο ζώδιο των Διδύμων είτε στο ζώδιο του Καρκίνου

Ως Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και έχει την τάση να προσαρμόζεται στις καταστάσεις. Είναι ακόμη ανεξάρτητος και δεν μπορεί να υπακούσει σε κανόνες. Ως Καρκίνος τώρα είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός, πιστός και με κατανόηση για τους γύρω του. Ακόμα τον χαρακτηρίζουν η τρυφερότητα, η διαίσθηση, ο ρομαντισμός, η κυκλοθυμία και η ανασφάλεια. Είναι υπερπροστατευτικός με τους γύρω του, προσαρμόζεται δύσκολα στις καταστάσεις και πληγώνεται εύκολα.

 

Πηγή: http://www.all4mama.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Easy972 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106886314

WEB RADIOS

Easy Oldies Ακούστε τις μεγαλύτερες επιτυχίες από το παρελθόν!
Easy Love Ballads Ερωτευθείτε με τις αγαπημένες σας ερωτικές μπαλάντες
Easy 80s Όλες οι αγαπημένες μας επιτυχίες από τα 80's σε μια μοναδική playlist
Easy Rock Aκούστε αγαπημένες Rock επιτυχίες!
Easy Deluxe
Easy Millenium Aπολαύστε 00's αγαπημένες επιτυχίες και όχι μόνο...

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Εμπορική Διεύθυνση
  • Αντώνης Μεταξάς
Διεύθυνση Διαφήμισης
  • Σπ. Σπυρόπουλος | T2106886134
Υπεύθυνοι Διαφήμισης
  • Ελ. Βεζυργιάννη | T2106886141
  • Λουκάς Δελής | T2106886571
  • Νεκ. Λαμπρόπουλος | T2106886155
  • Φραντζέσκα Κολιού | T2106886187
Υποδοχή Διαφήμισης
  • Στεφ. Μανδελιά | T2106886135
Έρευνα
  • Γεωρ. Διαμαντάκη | T2106886565
EASY 972, Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.