ΝΕΑ

LIKE0 DISLIKE0 12/03/2018
  • SHARE

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 12/03/2018

Μία Νέα Σελήνη στους Ιχθύς το Σάββατο είναι το σημαντικότερο νέο της εβδομάδας και αυτό που χρειαζόμαστε είναι περισσότερη φαντασία στη ζωή μας για να προχωρήσουμε τις υποθέσεις μας -αν και ίσως όχι με τόσο ρεαλισμό- γιατί πρέπει να κάνουμε σωστή συσχέτιση του παρελθόντος με το παρόν…

Μόνο ο Ερμής βιάζεται γιατί από τη θέση του στον Κριό και λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος την ερχόμενη εβδομάδα έχει τάση να θέλει να τα κάνει όλα όπως ακριβώς γρήγορα τα σκέφτεται και τα θέλει εδώ και τώρα..

Η Αφροδίτη από τον Κριό έχει τόσο γρήγορες εναλλαγές συναισθημάτων αφού το χαρακτηριστικό της που είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια δεν ικανοποιείται και γι’ αυτό χάνεται σε ένα ρόλο άχαρο μεν γρήγορο δε..

Ο Άρης μετακινείται στον Αιγόκερω και αυτή τη φορά ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και κάνει πιο συντονισμένες ενέργειες αφού ξέρει να βάζει φρένο και να κατανοεί τις υποχρεώσεις του χωρίς να διαμαρτύρεται!

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ-ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ είστε αυτοί που ξεκινάτε δυναμικά προς τα μπροστά με δικές σας πρωτοβουλίες γιατί αυτό που θέλετε να αλλάξετε είναι να προσανατολίζεστε στο καινούργιο!

ΚΡΙΟΙ και ΛΕΟΝΤΕΣ νιώθετε αυξημένη εσωτερική δύναμη και κυρίως έχετε κίνητρα τα οποία σας κάνουν να είστε μοναδικοί και αφού το αισθάνεστε μπαίνετε σε διαδικασία να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει!

Αυτά που σας ανοίγει τους ορίζοντες για να σκεφτείτε περισσότερο είναι αυτά που έπονται χωρίς εσάς και αυτά που συμβαίνουν χωρίς να είστε παρόντες… Επειδή λοιπόν, έχουν ιδιαίτερα σημαίνουσα σημασία για εσάς είναι καλό να διασφαλίσετε τα δικά σας συμφέροντα στην εργασία. Ερωτικά θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα..

 

Παραμένετε πολύ κοινωνικοί και κάνετε και κάποια ξεκαθαρίσματα σε αυτόν τον τομέα! Γενικότερα είστε πιο εκλεκτικοί και αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι αποφεύγετε κάτι χωρίς να γίνονται πιστευτές οι δικαιολογίες σας. Ερωτικά τα πράγματα έχουν αρχίσει και σας γεμίζουν με συναισθήματα που όμως είναι δύσκολα να τα παραδεχτείτε και να κάνετε και πράξεις που να απορρέουν από αυτά.

 

Αυτό που σας αρέσει είναι ότι δεν υπάρχουν όρια είτε γιατί εσείς νιώθετε απόλυτα ελεύθεροι είτε γιατί υπάρχουν αρκετές επιλογές που σας κάνουν να πιστεύετε ότι είστε περιζήτητοι κυρίως στα επαγγελματικά σας οπότε εσείς διαλέγετε και μάλιστα βάζετε και τους όρους σας. Ερωτικά έχετε καταλάβει ότι η εμμονή σας πάνω σε ένα θέμα δημιουργεί αντιπαραθέσεις

 

Ώρα για να καταλάβετε ποια είναι η θέση σας και όχι για να στρογγυλοκαθίσετε αλλά  για να δείτε πως θα εκμεταλλευτείτε τους πόρους που έχετε προκειμένου να βγείτε μπροστά ως πρωτοπόροι! Ερωτικά είστε λίγο απόμακροι αλλά δεν εξηγείτε και τους λόγους… Ίσως και να αποφασίσετε να κόψετε ξαφνικά μία περιπέτεια γιατί θεωρείτε ότι δε σας προσφέρει τίποτα

 

 

Η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντεύεστε και αυτό σας κάνει να μην προχωράτε τα θέματά σας ή να αλλάζετε πολύ συχνά γνώμη με αποτέλεσμα αυτό που χάνετε είναι τον χρόνο σας και το μέτρο… Ερωτικά κάποια πράγματα που έχετε στο μυαλό σας τώρα δεν μπορούν να περιμένουν ακόμα και αν κρατάτε κάποιες επιφυλάξεις που όμως έχετε τον τρόπο να τις εξετάσετε και σε μετέπειτα χρόνο.

 

Η δική σας ενέργεια πηγάζει από τους άλλους και τον τρόπο που τους κάνετε να αντιδρούν με τις κινήσεις σας. Έχετε καταλάβει την επιρροή που ασκείτε και το εκμεταλλεύεστε στο έπακρο. Ερωτικά λοιπόν πάτε κάπως διερευνητικά έχοντας ένα μπούσουλα που είναι μόνο δικός σας και κάνετε την στρατηγική σας πράξη, χωρίς να λέτε τι περιμένετε από αυτό.

 

Πάλι εσείς προσπαθείτε να είστε αυτοί που θα μπείτε στην πρώτη γραμμή και στα επαγγελματικά σας θα κάνετε τις πιο γρήγορες κινήσεις για να είστε και πρωτοπόροι! Ερωτικά είστε πιο μεθοδικοί και μάλιστα έχετε και συγκεκριμένους στόχους που όμως τους έχετε βάλει μόνοι σας και λίγο αυθαίρετα…  Έξοδα πολλά και ξαφνικά σας αλλάζουν τις προτεραιότητες.

 

Μία εβδομάδα που όσο προχωράει τόσο και εσείς καταλαβαίνετε πόσο ο δικός σας ρόλος είναι σημαντικός και μάλιστα ακόμα και αν εσείς δεν το δείχνετε ή θέλετε να λειτουργήσετε σε ένα πλαίσιο που να μη δείξετε τη δυναμική σας στην παρούσα φάση. Ερωτικά επιστρατεύετε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες για να κερδίσετε χρόνο. Πάντως μία παρεξήγηση μπορεί να πάρει διαστάσεις..

 

Πάλι εσείς μπαίνετε και ζητάτε μία θέση πρωταγωνιστή σε ότι αφορά τα θέματα σπιτιού ή τα οικογενειακά θέματα ακόμα και αν δεν είστε οι άμεσοι αποδέκτες των μηνυμάτων ή τα θέματα δεν αφορούν εσάς αλλά τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος οι οποίοι όμως έχουν άμεση εξάρτηση από εσάς… Ερωτικά δημιουργείτε υποψίες.

 

Είστε στην καρδιά των γεγονότων και όχι μόνο τα βλέπετε να παρελαύνουν μπροστά σας με έναν τρόπο τα υποκινείτε κιόλας δίνοντας μία ιδιαίτερη ώθηση στις εξελίξεις και τις ακολουθείτε με εξίσου μεγάλη ένταση… Ερωτικά υπάρχουν απρόβλεπτα γεγονότα που σας θέτουν μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις και δεν είναι τόσο ότι δεν μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε είναι που πρέπει να κινηθείτε γρήγορα..

 

Γενικότερα σκέφτεστε πολύ αυτό το διάστημα και όχι μόνο αυτό, μιλάτε και πολύ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σταματήσετε γιατί πιθανόν να δίνετε πληροφορίες που οι άλλοι θα τις χρησιμοποιήσουν εις βάρος σας είτε γιατί το θέλουν είτε ακόμα και άθελά τους. Ερωτικά πάντως έχετε καταλάβει ότι αφήνετε τα πράγματα να εξελίσσονται μόνα τους και μάλιστα χωρίς να κάνετε το παραμικρό.

 

Οικονομικά ζητήματα προκύπτουν  και πως εσείς να νιώσετε ασφαλείς όταν βλέπετε ότι υπάρχουν αλλαγές που σας επηρεάζουν και φυσικά σας κάνουν να ανησυχείτε ή να σας πιάνουν οι ανασφάλειές σας. Το αισθηματικό κομμάτι είναι που θέλει περισσότερη δουλειά… Πρέπει να είστε πιο ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να δείτε τι θέλετε και πως μπορείτε να το αποκτήσετε…

 

 

Για τις αναλυτικές προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Easy972 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106886314

WEB RADIOS

Easy 97.2 Ακούστε πάντα την καλύτερη μουσική!
Easy Love Ballads Ερωτευθείτε με τις αγαπημένες σας ερωτικές μπαλάντες
Easy 80s Όλες οι αγαπημένες μας επιτυχίες από τα 80's σε μια μοναδική playlist
Easy Rock Aκούστε αγαπημένες Rock επιτυχίες!
Easy Deluxe
Easy Millenium Aπολαύστε 00's αγαπημένες επιτυχίες και όχι μόνο...

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Εμπορική Διεύθυνση
  • Αντώνης Μεταξάς
Διεύθυνση Διαφήμισης
  • Σπ. Σπυρόπουλος | T2106886134
Υπεύθυνοι Διαφήμισης
  • Ελ. Βεζυργιάννη | T2106886141
  • Λουκάς Δελής | T2106886571
  • Νεκ. Λαμπρόπουλος | T2106886155
  • Φραντζέσκα Κολιού | T2106886187
Υποδοχή Διαφήμισης
  • Στεφ. Μανδελιά | T2106886135
Έρευνα
  • Γεωρ. Διαμαντάκη | T2106886565
EASY 972, ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.