ΝΕΑ

LIKE0 DISLIKE0 16/04/2018
  • SHARE

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16/04/2018

Βάζουμε τέλος στην στασιμότητα και έχουμε πολλούς πλανητικούς λόγους να το κάνουμε! Αρχικά ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και όλοι ξέρουμε ότι μπορούμε να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία μας σταδιακά όμως και όχι με τόσο φόρα όσο θέλουμε ή και τόση ανυπομονησία όση διαθέτουμε και προσπαθούμε να την κάνουμε να μη φαίνεται ή δεν παραδεχόμαστε ότι την έχουμε!

Η Νέα Σελήνη τη Δευτέρα είναι αναμφισβήτητα πολύ ανυπόμονη και κυρίως πολύ γρήγορη και τα θέλει όλα τώρα και όχι μόνο αυτό αλλά επιδιώκει αλλαγές οι οποίες όμως είναι αρκετά βιαστικές για να τις συνειδητοποιήσουμε ..

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο είναι ισχυρή σύμμαχος στις επιδιώξεις μας και είναι και τόσο βοηθητική όσο και να βρίσκουμε απάγκιο και αποκούμπι ώστε να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση!

Ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και οι ρυθμοί πέφτουν και ευτυχώς χρειαζόμαστε περισσότερη χαλαρότητα  για να λύσουμε κυρίως αισθηματικές υποθέσεις..

ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων είστε αυτοί που θα επηρεαστείτε πολύ έντονα από τη Νέα Σελήνη που σας κάνει να βάλετε τα αθλητικά σας παπούτσια και να τρέχετε πίσω από τα γεγονότα και μάλιστα θέλετε να τα προσπεράσετε κιόλας…

Μία δική σας Νέα Σελήνη που έρχεται να φωτίσει πτυχές της προσωπικότητάς σας που και εσείς πιθανόν να μην ξέρατε ότι είχατε! Ερωτικά είστε τόσο διαθέσιμοι όσο όμως και να ξέρετε ότι το φυλάτε για αργότερα. Γενικά δείχνετε μία εικονική ανοχή αλλά ξέρετε ότι θα την πάρετε πίσω και μάλιστα με τόκο…

 

Αυτή η Νέα Σελήνη  σας υπόσχεται αλλαγές αλλά όχι στα κουτουρού απαιτεί από εσάς αρκετή περισυλλογή και μάλιστα όσο γίνεται πιο ξεκάθαρη. Ερωτικά είστε αρκετά μυστικοπαθείς σε σημείο που να γεννάτε υποψίες γιατί το κάνετε… Επαγγελματικά, υπάρχουν καινούργια δεδομένα..

 

Άκρως κοινωνικούς σας θέλει αυτή η εβδομάδα και ανοίγεστε και συμμετέχετε πιο ενεργά σε συλλογικές δραστηριότητες! Ερωτικά  πάντως εκεί που κάνετε μία συμφωνία όταν βλέπετε ότι αναιρείται γίνεστε επιθετικοί και σωστά απογοητεύεστε. Επαγγελματικά υπάρχουν ζητήματα που δεν γνωρίζετε..

 

Πάλι είστε από τους άμεσα επηρεαζόμενους αυτής της Νέας Σελήνης που έρχεται να σας προσθέσει ευθύνες... Για τα επαγγελματικά σας υπάρχουν σαφώς ζητήματα που είναι μείζονος σημασίας και μάλιστα ακολουθούν και την κοινωνική σας καταξίωση. Ερωτικά, το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να εξηγήσετε…

 

 

Τα οικονομικά σας και η αποκατάστασή τους  είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Ερωτικά είστε αυτοί που προσβάλλεστε εύκολα ενώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν το προσπερνούσατε ευκολότερα. Επαγγελματικά, μία απόφαση είναι στα δικά σας χέρια..

 

Αυτό που απαιτεί η εβδομάδα αυτή είναι συντονισμός προς τις οικονομικές υποχρεώσεις και τα ανοίγματα που σκέφτεστε να κάνετε, ειδικά αν αφορά δάνεια ή πληρωμές..Ερωτικά υπάρχει μία σταθερότητα που σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς και ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα από κοινού.

 

Μία εβδομάδα με αρκετές σκοτούρες όχι τόσο πραγματικές όσο φανταστικές. Όσο σκέφτεστε και προσπαθείτε να βάλετε έναν ειρμό στην σκέψη σας είναι λογικό ότι μπερδεύεστε, ειδικά όταν κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται από εσάς ..Ερωτικά είστε απαιτητικοί αλλά ταυτόχρονα και εγωιστές…

 

Εργασία και χαρά και αφενός κάποια καινούργια κομμάτια εργασίας μπορείτε να τα βρίσκετε άκρως ενδιαφέροντα ωστόσο δεν ξέρετε ποιο μπορεί να είναι το αντίκτυπο για εσάς και  τη καθημερινότητας σας. Ερωτικά είστε πιο ελεύθεροι από όσο αντέχουν..

 

Μία ερωτική Νέα Σελήνη που όσο ωραία ακούγεται τόσο ωραία μπορεί να εξελιχθεί αν αφήσετε τα γεγονότα να ξεδιπλωθούν από μόνα τους χωρίς να τα πιέζετε και αν σέβεστε τα προσωπικά δεδομένα των άλλων χωρίς να χρειάζεται καν να σας το ζητήσουν και το κάνετε από μόνοι σας…

 

Είναι μία πιο ήσυχη εβδομάδα γιατί σταδιακά σας λύνει κάποια θέματα ενώ σας ανοίγει την όρεξη για να μπείτε δυναμικά στην αρένα της διεκδίκησης κυρίως για οικογενειακά θέματα ή σε ό,τι αφορά ένα ακίνητο. Ερωτικά, χαίρεστε τις στιγμές γιατί σας διεκδικούν και μάλιστα το κάνουν μ’ έναν τρόπο ιδιαίτερα απολαυστικό..

 

Ώρα για αποδράσεις είτε κοντινές είτε λίγο πιο μακρινές για ξεκούραση και χαλάρωση που για εσάς είναι το ζητούμενο σε αυτή τη φάση. Ερωτικά έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν όρια τα οποία προέρχονται από τρίτους που μπορεί να αφορούν και τη δική σας οικογένεια, την οποία πρέπει να τη βάλετε στη θέση που της πρέπει..

 

Μία εβδομάδα με δυσκολίες και παρεξηγήσεις γιατί αυτό που εσείς θεωρείτε αυτονόητο απλώς δεν είναι και βέβαια χρειάζεται να το επαναλάβετε.. Ερωτικά είστε αρκετά αισιόδοξοι και μάλλον δε δίνετε σιγουριά ή υπάρχει ανακολουθία σε αυτά που λέτε και σε αυτά που κάνετε…

 

Για τις αναλυτικές προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Easy972 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106886314

WEB RADIOS

Easy Oldies Ακούστε τις μεγαλύτερες επιτυχίες από το παρελθόν!
Easy Love Ballads Ερωτευθείτε με τις αγαπημένες σας ερωτικές μπαλάντες
Easy 80s Όλες οι αγαπημένες μας επιτυχίες από τα 80's σε μια μοναδική playlist
Easy Rock Aκούστε αγαπημένες Rock επιτυχίες!
Easy Deluxe
Easy Millenium Aπολαύστε 00's αγαπημένες επιτυχίες και όχι μόνο...

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Εμπορική Διεύθυνση
  • Αντώνης Μεταξάς
Διεύθυνση Διαφήμισης
  • Σπ. Σπυρόπουλος | T2106886134
Υπεύθυνοι Διαφήμισης
  • Ελ. Βεζυργιάννη | T2106886141
  • Λουκάς Δελής | T2106886571
  • Νεκ. Λαμπρόπουλος | T2106886155
  • Φραντζέσκα Κολιού | T2106886187
Υποδοχή Διαφήμισης
  • Στεφ. Μανδελιά | T2106886135
Έρευνα
  • Γεωρ. Διαμαντάκη | T2106886565
EASY 972, Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.