ΝΕΑ

LIKE0 DISLIKE0 17/07/2017
  • SHARE

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17/07/2017

Με αλλαγή διάθεσης κυλάει αυτή η εβδομάδα και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της τόσο θέλουμε περισσότερη χαλαρότητα, ευχάριστες στιγμές αλλά και  έρωτα!

Αιτία για αυτή την αλλαγή και σκέψης και αντιμετώπισης των γεγονότων είναι και ο Ήλιος που περνάει στο ζώδιο που κυβερνά, στον Λέοντα αλλά και ο Άρης που περνάει και αυτός στο Λέοντα και αφήνει στην άκρη τα οικογενειακά θέματα, αφού συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να τα λύσει ή τουλάχιστον να τα ολοκληρώσει με αποτελεσματικό τρόπο ..

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ενώ δε θέλει να δεσμεύεται αυτή την εβδομάδα δεν είναι και τόσο εύκολο γι’ αυτή να το κάνει και κυρίως να υποστηρίξει αυτή τη χαλαρή διάθεση τουλάχιστον στον τρόπο που νιώθει αφού αισθάνεται  και να εγκλωβίζεται και να βρίσκει εμπόδια στις δραστηριότητές της…

Για επιδόρπιο αυτή την εβδομάδα έχουμε τα καλύτερα δηλαδή μία Νέα Σελήνη στο Λέοντα με πολύ δυναμική διάθεση και για να σταθεροποιήσει αυτά που της αρέσουν και για να δώσει πολύ μεγάλη σημασία στη δική της ικανοποίηση η οποία επιτρέπει και απολαύσεις που κοστίζουν αλλά είναι ωραίες να τις ζεις….

ΤΑΥΡΟΙ-ΛΕΟΝΤΕΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΙ-ΥΔΡΟΧΟΟΙ γεννημένοι στις πρώτες μέρες του ζωδίου θέλετε να κάνετε τόσες αλλαγές όσες και να μη σας είναι δύσκολο να τις αποφασίσετε και κυρίως να τις επιδιώξετε! 

 

Αναμφισβήτητα νιώθετε ότι έχετε πολλές δυνατότητες και κυρίως ότι μπορείτε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και να ανοίγετε επαγγελματικές πόρτες που σας δίνουν την μεγάλη ευκαιρία  να νιώσετε και δημιουργικοί αλλά και χρήσιμοι! Ερωτικά, αν θέλετε έναν καινούργιο έρωτα θα τον έχετε ..

 

Μία Νέα Σελήνη που σας φέρνει στο προσκήνιο όλα τα θέματα της οικογένειας αλλά και το δικό σας ρόλο στον τρόπο που τα διαχειρίζεστε.. Ερωτικά νιώθετε ένα γλυκό εγκλωβισμό που αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας ή αυτά που νιώθετε δεν επιτρέπουν ενθουσιασμούς από εφήμερες καταστάσεις..

 

Το αγαπημένο σας σπορ θα εξασκήσετε αυτή την εβδομάδα και γενικά δε θα μείνετε καθόλου στο σπίτι σας γιατί θα ευχαριστηθείτε τις εκδρομές και τις κοντινές εξορμήσεις! Ερωτικά πάντως αυτή την εβδομάδα θα κάνετε αποκαλύψεις και θα βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί διαφορετικά..

 

Λίγο πιο ανάλαφροι νιώθετε αυτή την εβδομάδα αρχικά γιατί σας εγκαταλείπει ο Άρης που για να είμαστε και ειλικρινείς δεν είστε και τόσο καλοί οικοδεσπότες και δεν αισθανόταν άνετα στο δικό σας ζώδιο… Ερωτικά υπάρχει μία κάποια ησυχία ή τουλάχιστον είναι πιο ήρεμα τα πράγματα αρκεί και εσείς να παραδεχτείτε αυτά που νιώθετε!

 

 

Όλο και περισσότερο περνάτε μπροστά και δείχνετε ότι είστε παρόντες και με μεγάλη διάθεση για αλλαγές αλλά και πολύ πρωτότυπες ιδέες! Ερωτικά είστε τόσο διαχυτικοί και τόσο εκδηλωτικοί αλλά και αρκετά ανεξάρτητοι κάτι που δημιουργεί προβληματισμούς αν και είναι δύσκολο να σας αντισταθούν. 

 

Αρκετά προβληματισμένοι είστε με τα επαγγελματικά σας και ορθώς έχετε επιβάλλει στον εαυτό σας κάποιους φραγμούς γιατί έτσι είναι πιο εύκολο να δώσετε δύναμη κάποια μεταγενέστερη χρονική στιγμή. Ερωτικά είστε πιο συγκεκριμένοι αλλά αυτή τη φορά αυτό που σας χρειάζεται είναι να αλλάξετε φιλοσοφία..

 

Αρκετά εξωστρεφείς είστε και τόσο που σας αρέσει αυτό όσο και να παρασύρετε και τους φίλους σας για να είστε μαζί τους … Ερωτικά υπάρχει  ένα ενδιαφέρον που έρχεται τόσο ξαφνικά και σχεδόν με την ίδια φόρα μπορεί να φύγει κιόλας, όμως την στιγμή που το ζείτε αυτό δεν είναι πρόβλημα για εσάς… 

 

Όσο προσπαθείτε να βρείτε λύσεις με τα οικονομικά σας τόσο ο γρίφος είναι τόσο δύσκολος να λυθεί και σχεδόν να μην μπορέσετε να βρείτε καμία λύση γιατί δεν εξαρτώνται όλα από εσάς.. Ερωτικά, αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας δημιουργήσει αμφιβολίες και μάλλον εσείς τις παίρνετε περισσότερο στα σοβαρά..

 

Ενώ είστε σε καλή φάση και γενικά θέλετε να δείχνετε εμπιστοσύνη έχετε και κάποιους όρους τους οποίους δε θέλετε καθόλου να τους διαπραγματευθείτε. Ερωτικά είστε πιο ανοιχτοί και κυρίως δέχεστε και τις απόψεις των άλλων πιο εύκολα. Γενικά είστε πιο συζητήσιμοι και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει… 

Μία εβδομάδα που είναι πιο ήρεμη για εσάς και ευκαιρία να την απολαύσετε! Μπορείτε να γίνετε και πιο εκδηλωτικοί ή να αποφασίσετε να μιλάτε πιο ανοιχτά ή ακόμα και να κάνετε αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν… Ερωτικά πάντως δεν είστε τόσο στιβαροί και αλλάζετε απόψεις..Επαγγελματικά μην είστε τόσο καχύποπτοι!

 

Αλλαγές είναι το σύνθημα της εβδομάδας που όσο προχωρά τόσο περισσότερο μπορείτε και να το βροντοφωνάξετε! Ερωτικά πάντως θέλουν από εσάς περισσότερες δεσμεύσεις και περισσότερο αφοσίωση..Επαγγελματικά κάτι αλλάζει και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείτε τόσο πιο γρήγορα θα ενσωματωθείτε…

 

Μία εβδομάδα με πολλή δουλειά και ενώ το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά εσείς ακόμα δεν προγραμματίζετε διακοπές γιατί θεωρείτε ότι αυτό μπορεί να περιμένει και θα βρείτε τον χρόνο να το αναπληρώσετε. Ερωτικά, είστε πιο ήσυχοι αλλά τα περιμένετε όλα από τους άλλους.. Επαγγελματικά δίνετε πολύ από την ενέργειά σας..

 

 

Για τις αναλυτικές προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Easy972 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106886314

WEB RADIOS

Easy Love Ballads Ερωτευθείτε με τις αγαπημένες σας ερωτικές μπαλάντες
Easy 80s Όλες οι αγαπημένες μας επιτυχίες από τα 80's σε μια μοναδική playlist
Easy Rock Aκούστε αγαπημένες Rock επιτυχίες!
Easy Oldies Ακούστε αγαπημένα oldies τραγούδια!
Easy Deluxe
Easy Millenium Aπολαύστε 00's αγαπημένες επιτυχίες και όχι μόνο...

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Εμπορική Διεύθυνση
  • Αντώνης Μεταξάς
Διεύθυνση Διαφήμισης
  • Σπ. Σπυρόπουλος | T2106886134
Υπεύθυνοι Διαφήμισης
  • Ελ. Βεζυργιάννη | T2106886141
  • Λουκάς Δελής | T2106886571
  • Νεκ. Λαμπρόπουλος | T2106886155
  • Φραντζέσκα Κολιού | T2106886187
Υποδοχή Διαφήμισης
  • Στεφ. Μανδελιά | T2106886135
Έρευνα
  • Γεωρ. Διαμαντάκη | T2106886565
EASY 972, ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.