ΝΕΑ

LIKE0 DISLIKE0 20/03/2017
  • SHARE

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20/03/2017

Ένας καινούργιος αστρολογικός κύκλος ξεκινάει και μαζί με αυτόν και η διάθεσή μας για δυναμικές αλλαγές και μία ροπή προς την δράση που θα είναι αποτελεσματική και προϊόν των δικών μας ενεργειών! Ο έρωτας μπαίνει σε πρώτη ζήτηση και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων μας πολύ περισσότερο από όσο στο παρελθόν και αντιλαμβάνεται την ανάγκη για φλερτ αλλά και αφοσίωση και διασκέδαση… Το μόνο φρένο που έχουμε αυτή την εβδομάδα είναι ο Άρης από τον Ταύρο που μας δείχνει ότι τα αργά και σταθερά βήματα είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στους στόχους μας πετυχαίνοντας έναν τη φορά και όταν σταθεροποιούμαστε στην θέση μας… Η ανάδρομη Αφροδίτη συνεχίζει ακάθεκτη τη διέλευσή της από τον Κριό και επιδιώκει επανασυνδέσεις εξπρές χωρίς ωστόσο να εγγυάται ότι αυτή τη φορά θα έχει και διάρκεια! Ο Ερμής από τον Κριό είναι τόσο γρήγορος στις αποφάσεις του και στον τρόπο που σκέφτεται όσο και να εκπλήσσει τους αποδέκτες των αποφάσεών του …

ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ είστε αυτοί που προετοιμάζετε τις καταστάσεις και βλέπετε ότι πρέπει να συνεισφέρετε περισσότερο στα γεγονότα τροφοδοτώντας και αναζητώντας περισσότερη εξέλιξη που όμως μπορείτε να την προκαλέσετε..

Είστε ανυπόμονοι αυτή την εβδομάδα και ψάχνετε πως θα καταφέρετε αυτό που το μυαλό σας σκαρφίζεται πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα! Ερωτικά προσέξτε γιατί είτε το θέλετε είτε όχι οι συνδέσεις με το παρελθόν έρχονται κατά πάνω σας και αλίμονο αν είστε σε σχέση ..

Όλο και περισσότερο αντιλαμβάνεστε τη δύναμή σας και αυτή είναι που θα σας βοηθήσει να είστε πολύ καλοί και στις διαπραγματεύσεις αλλά και σε μυστικά σχέδια .. Ερωτικά είστε πολύ ομιλητικοί και τολμάτε να προτείνετε και καινούργιες δραστηριότητες ..

Είστε πολύ κοινωνικοί και ξέρετε να συμπεριφέρεστε σωστά και αυτό σας κάνει να διακρίνεστε κιόλας αλλά και να φέρνετε όλο και περισσότερους στόχους στο τραπέζι ! Ερωτικά είστε σε φάση ανανέωσης όμως με πολύ προσεκτικούς όρους τους οποίους τους έχετε συνδέσει με συμπεριφορές του παρελθόντος ..

Μία εβδομάδα με πολλά θέματα που τα ανακινείτε και ξέρετε ότι αυτό μπορεί να σας αυξήσει τον κόπο αλλά και να μειώσει σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο σας! Ερωτικά είστε διστακτικοί γιατί κάποια πράγματα τα παίρνετε περισσότερο στα σοβαρά από όσο λέγονται..

 

Είστε από αυτούς που θα ανοίξετε τα φτερά σας και θα οργανώσετε και ταξίδια και θα αποφασίσετε να επιμορφωθείτε και να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας. Ερωτικά αυτό που σας αρέσει είναι ότι δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε τις επιθυμίες σας αλλά ούτε και να τις προσπεράσετε ..

Για εσάς αυτή η εβδομάδα είναι πολύ δημιουργική γιατί σας κάνει να βρίσκετε τρόπους να προσπερνάτε δυσκολίες που σας καθήλωναν στον οικονομικό τομέα! Ερωτικά, ασχοληθείτε με ανθρώπους που ξέρετε ότι έχουν βαθιά συναισθήματα για εσάς ..

Ευτυχώς για εσάς νιώθετε χρήσιμοι και αυτό το νιώθετε στο πετσί σας γιατί είστε περιζήτητοι και γενικά είστε αυτοί που ακούγεται το όνομά σας! Ερωτικά ξέρετε ότι σας αγχώνει όταν σας φέρνουν προ τετελεσμένου και χωρίς να ρωτούν την άποψή σας..

Μία εβδομάδα που θα σας βάλει σε τάξη και κυρίως θα σας αναγκάσει να φτιάξετε πρόγραμμα και να προσπαθήσετε να το τηρήσετε. Ερωτικά αυτό που ξέρετε να κάνετε είναι να κρατάτε κάτι κρυμμένο και μάλιστα να μην το ομολογείτε ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό. 

Μία εβδομάδα που αυξάνεται κατακόρυφα η ερωτική σας διάθεση, με αυτό που σας αρέσει να είναι ότι έχετε επιλογές αλλά αυτό μπορεί να σας μπλέξει και να σας παρασύρει και να δημιουργήσετε αμφιβολίες αφού δεν αποφασίζετε να κλείσετε καμία πόρτα..

Μία εβδομάδα που αυτό που κάνετε είναι να ανανεώνετε το χώρο του σπιτιού σας και αυτό που ξέρετε να κάνετε σωστά είναι να το αλλάζετε ώστε να νιώθετε πολύ άνετα. Ερωτικά αντιλαμβάνεστε την ανάγκη να βιαστείτε αλλά όχι στα κουτουρού αλλά  κατόπιν ώριμης σκέψης..

Μία εβδομάδα που είστε τόσο ομιλητικοί όσο και να μοιράζεστε τις σκέψεις σας με μεγάλη άνεση! Ερωτικά ξέρετε να δίνετε υποσχέσεις που θα κάνουν τους άλλους να νιώθουν και μοναδικοί αλλά και ότι αποτελούν το επίκεντρο των προτεραιοτήτων σας. 

Μία εβδομάδα που ξέρετε ότι αυτό που μπορείτε να κάνετε καλά είναι να κατοχυρώσετε όλα σας τα κεκτημένα και μάλιστα να τα αποτιμήσετε και σε χρήμα! Ερωτικά μην αγχώνεστε αν κάτι καθυστερεί ενώ έχετε δείξει τις προθέσεις σας χωρίς να έχετε λάβει την ανάλογη ανταπόκριση…

 

 

Για τις αναλυτικές προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Easy972 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106886314

WEB RADIOS

Easy Love Ballads Ερωτευθείτε με τις αγαπημένες σας ερωτικές μπαλάντες
Easy 80s Όλες οι αγαπημένες μας επιτυχίες από τα 80's σε μια μοναδική playlist
Easy Rock Aκούστε αγαπημένες Rock επιτυχίες!
Easy Oldies Ακούστε αγαπημένα oldies τραγούδια!
Easy Deluxe
Easy Millenium Aπολαύστε 00's αγαπημένες επιτυχίες και όχι μόνο...

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Εμπορική Διεύθυνση
  • Αντώνης Μεταξάς
Διεύθυνση Διαφήμισης
  • Σπ. Σπυρόπουλος | T2106886134
Υπεύθυνοι Διαφήμισης
  • Ελ. Βεζυργιάννη | T2106886141
  • Λουκάς Δελής | T2106886571
  • Νεκ. Λαμπρόπουλος | T2106886155
  • Φραντζέσκα Κολιού | T2106886187
Υποδοχή Διαφήμισης
  • Στεφ. Μανδελιά | T2106886135
Έρευνα
  • Γεωρ. Διαμαντάκη | T2106886565
EASY 972, ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.