ΝΕΑ

LIKE0 DISLIKE0 15/02/2019
  • SHARE

Παρασκευή 15/2/2019

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η σελήνη σήμερα, λίγο πριν περάσει στον Καρκίνο για να κάνει το Σαββατοκύριακο μας ακόμα πιο συναισθηματικό, θα σχηματίσει απ’ τους Διδύμους ένα τρίγωνο με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Υδροχόο. Αυτή η όψη στην πραγματικότητα θα μας βοηθήσει να δούμε πιο λογικά καταστάσεις που είναι φορτισμένες συναισθηματικά μειώνοντας τις αντιστάσεις μας και καθιστώντας έτσι πιο εύκολη την προσαρμογή μας στις νέες συνθήκες.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Στην ζωή κάθε μέρα είναι διαφορετική και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πετάμε κάθε μέρα στα σύννεφα. Σήμερα είναι μια μέρα που η χαρά θα εναλλάσσεται με την απογοήτευση και η δυσαρέσκεια με την απόλυτη ευτυχία...

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Το Σαββατοκύριακο κλείνει με μια πολύ όμορφη όψη που θα μας προσφέρει τη δυνατότητα να ξεφύγουμε και να χαλαρώσουμε. Μπορεί η Αφροδίτη στον Αιγόκερω να ζητάει συγκεκριμένες καταστάσεις και ενδεχομένως να είναι και λίγο αποστασιοποιημένη, όμως το θετικό πάρε-δώσε που θα έχει με τον Ποσειδώνα θα τη μαλακώσει, θα λειάνει τις γωνίες της και θα μας κάνει να εστιάζουμε σε αυτά που μας ενώνουν με τους άλλους...

 

Θα έχεις την ευκαιρία να συνδέσεις καταστάσεις και να κάνεις σκέψεις που θα σε βοηθήσουν να δικαιολογήσεις τα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου και να μαλακώσεις μέσα σου.

 

 

 

Εσύ Ταύρε μου είσαι σε αναμμένα κάρβουνα και δεν μπορείς να μαζευτείς αυτές τις μέρες, αφού θες να κυκλοφορήσεις, να γνωρίσεις κόσμο, να τα πεις και να ξεσκάσεις!

 

 

Θα είναι σαν να εκρήγνυνται οι ορμόνες σου από μόνες τους και μπορεί κι έτσι να είναι, αλλά Αφροδίτη-Ποσειδώνα το λένε. Κατά τ’ άλλα αναμένεται να περάσεις ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο!

 

Αχ… Με βλέπεις που αναστενάζω… Κοίτα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής να έχεις κλείσει τις υποχρεώσεις σου, γιατί από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη περνάει στο ζώδιο σου θα…ψάχνεις μαντήλι να κλάψεις...

 

 

Οι σχέσεις με άτομα του φιλικού σου περίγυρου αποκαθίστανται και αυτό σου δίνει μια βαθιά ανάσα που χρειαζόσουν προκειμένου να μπορέσεις να ασχοληθείς και με άλλα θέματα που σε απασχολούν.

 

 

Μπορεί η εβδομάδα να κλείνει με αρκετές σκοτούρες στο κεφάλι σου, όμως μη βιαστείς να απογοητευτείς, γιατί το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι πολύ ερωτικό! Αν πάλι δεν είσαι σε σχέση, θα πρέπει να μη βιαστείς να γοητευτείς αυτή τη φορά...

 

 

Την Παρασκευή θα έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά.. Το Σαββατοκύριακο πάρε χρόνο να περάσεις όμορφα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

 

 

Η Παρασκευή στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που δεν αφορούν άμεσα εσένα απαραιτήτως... Κατά τ’ άλλα το Σαββατοκύριακο μπορείς να δημιουργήσεις τις πιο ρομαντικές και ερωτικές συνθήκες...

 

 

Το καλό είναι ότι αποστασιοποιείσαι από τα πράγματα, γίνεσαι πιο αντικειμενικός και μπορείς να εκφράσεις τις σκέψεις σου με τρόπο που σου διασφαλίζει ότι δε θα δεχτείς αρνητικές αντιδράσεις.

 

 

Την Παρασκευή θα πρέπει να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και να βρεις λύσεις ... Εξάλλου το Σαββατοκύριακο αναμένεται να σε αποζημιώσει, αφού θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις στιγμές απόλαυσης με τον άνθρωπο σου!

 

 

Μπορείς να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος αν το επιθυμείς, από την άλλη όμως κάποια πράγματα είναι και θέμα στρατηγικής στο παιχνίδι του έρωτα, επομένως κατάστρωσε τη δική σου.

 

Tο εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα το Σαββατοκύριακο θα σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές με φίλους που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την ανάγκη σου να προσφέρεις.

 

Για τις αναλυτικές προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Easy972 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106886314

WEB RADIOS

Easy 80s Όλες οι αγαπημένες μας επιτυχίες από τα 80's σε μια μοναδική playlist
Easy 90s Aκούστε αγαπημένες 90s επιτυχίες!
Easy Classic Ακούστε τις μεγαλύτερες επιτυχίες από το παρελθόν!
Easy Love Τα καλύτερα ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών!
Easy Chill Greatest laid back hits!

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Εμπορική Διεύθυνση
  • Αντώνης Μεταξάς
Διεύθυνση Διαφήμισης
  • Σπ. Σπυρόπουλος | T2106886134
Υπεύθυνοι Διαφήμισης
  • Ελ. Βεζυργιάννη | T2106886141
  • Λουκάς Δελής | T2106886571
  • Νεκ. Λαμπρόπουλος | T2106886155
  • Φραντζέσκα Κολιού | T2106886187
Υποδοχή Διαφήμισης
  • Στεφ. Μανδελιά | T2106886135
Έρευνα
  • Γεωρ. Διαμαντάκη | T2106886565
EASY 972, Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.