ΝΕΑ

LIKE0 DISLIKE0 14/09/2018
  • SHARE

Παρασκευή & Σαββατοκύριακο 14/09/2018

Την Παρασκευή το σκηνικό αλλάζει και γίνεται πιο βαρύ, πιο επιβλητικό θα μας κάνει πιο εσωστρεφείς, μυστικοπαθείς ή καχύποπτους. Από την άλλη, η ατμόσφαιρα γίνεται ερωτική και το πάθος είναι τέτοιο που κόβει την ανάσα. Αναζητάμε τον δυνατό έρωτα, τον παντοτινό και δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο...

Το Σάββατο μας καλεί να είμαστε προσεκτικοί στις επαφές μας, επιφυλακτικοί και δύσπιστοι, αλλά και με άμεση επαφή με το ένστικτό μας για το οτιδήποτε θέλουμε να πράξουμε ή να αποφασίσουμε, καθώς είναι ιδιαίτερα οξυμένο.  Είναι πιθανή και η κρυφή ή φανερή στήριξή μας από ανθρώπους που κατέχουν μια θέση ή ένα αξίωμα..

Η Κυριακή θα είναι τελείως διαφορετική, γεμάτη αισιοδοξία, κέφι και ανεμελιά. Μας κάνει να διακωμωδούμε και τα σοβαρά θέματα, ακόμα και τον ίδιο μας τον εαυτό και να έχουμε θετική αντιμετώπιση σε όλα τα ζητήματα της καθημερινότητάς μας. Θα επικοινωνήσουμε, θα μιλήσουμε, θα συναντήσουμε ανθρώπους και θα φροντίσουμε να περάσουμε καλά!

 

Θα νιώσετε ότι οι μετοχές σας να ανεβαίνουν αρκετά και λογικό είναι, μαζί με αυτές, να αυξάνεται κι η αυτοπεποίθησή σας. Έχετε σιγουριά και ισχυρή θέληση, όμως πρέπει να κινηθείτε με συγκεκριμένο σχέδιο και στόχο τόσο στον οικονομικό, όσο και στον ερωτικό τομέα.

 

 

Θα σκεφτείτε προσεκτικά τα επόμενα βήματά σας και ίσως βάλετε ένα σχέδιο σε εφαρμογή, εφ’ όσον κρίνετε ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Το σίγουρο είναι ότι θα εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά σας για να πετύχετε τους στόχους σας και θα σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας.

 

 

Θα αναγκαστείτε να «καταπιείτε» διάφορα στη δουλειά και μάλιστα δε θα μπείτε στον κόπο να αντιμιλήσετε και να συμβιβαστείτε, αφού δεν έχετε εναλλακτικές. Και στα ερωτικά μπορεί να πάρετε μια «πίκρα», αντιλαμβανόμενοι ότι αυτό που θέλετε ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή να το αποκτήσετε.

 

 

Ενδεχομένως να κερδίσετε την προσοχή ενός προσώπου, που έχει τα ίδια ζητούμενα με σας, κάτι που από μόνο του προσθέτει αρκετούς πόντους υπέρ του. Εφ’ όσον είστε σε φάση αναζήτησης, δεν αποκλείεται να κάνετε κι εσείς ένα βήμα παραπάνω, με μια πρόταση που μάλλον δε θα το αφήσει αδιάφορο.

 

 

 

Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις δηλώσεις ή τη συμπεριφορά σας και να εξαντλήσετε την ψυχραιμία σας για να αποδείξετε ότι αυτό που ακούτε ή σας ζητούν στη δουλειά σας είναι δύσκολο να γίνει. Αν δείτε ότι βρίσκετε σε... τοίχο, τότε αποδεχτείτε το και μην επιμείνετε άλλο.

 

 

Θα συναντήσετε ή θα κουβεντιάσετε με αρκετά πρόσωπα, με αντικείμενο τα επαγγελματικά και κατ’ επέκταση τα οικονομικά σας. Στην πορεία όμως όλα φαίνεται να μπαίνουν στη θέση τους. Μάλιστα ίσως γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας.

 

 

Αρχικά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας οικονομικά κυρίως θέματα κι ίσως σας δημιουργηθεί μια πρόσκαιρη ανησυχία, όμως, πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε ότι δε χρειάζεται, καθώς κάτι θα προκύψει και θα βγείτε πάλι στον αφρό. Από την άλλη, στα ερωτικά σας οι κατακτήσεις σας αυξάνονται..

 

 

Θα νιώσετε ότι έχετε ξανακερδίσει τον έλεγχο των καταστάσεων, θα είστε αποφασιστικοί και σίγουροι για το τι θέλετε και τι όχι στην ερωτική σας ζωή ή από τη σχέση σας και θα πανέτοιμοι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

 

Ίσως μάθετε ένα μυστικό που θα σας τριβελίζει ενώ θα σας πιάσει μια ανασφάλεια ή άγχος για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Ενδεχομένως να νιώσετε περιορισμένοι ή καταπιεσμένοι και ότι δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι σας αρέσει, αδιαφορώντας για το τι θα γίνει στη συνέχεια...

 

 

Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείτε, ενώ δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσουν διάφορα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να σας γνωρίσουν, είτε για επαγγελματικούς είτε για ερωτικούς λόγους. Θα έχετε τις κατακτήσεις σας ενώ ένα ερωτικό μήνυμα θα σας φτιάξει τη διάθεση.

 

 

Θα σας απασχολήσουν σοβαρά κάποια επαγγελματικά σας θέματα, ενδεχομένως να διαπιστώσετε κιόλας ότι ανεξάρτητα με το τι κάνετε, το πιο σημαντικό είναι να έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας γιατί αυτό θα κρίνει τα πράγματα. Κι ερωτικά όμως αναμένονται επιτυχίες, καθώς η έλξη που ασκείτε θα είναι μεγάλη.

 

Το τριήμερο σας βρίσκει με καλή διάθεση, ενώ δεν αποκλείεται να σας γίνει και μια επαγγελματική πρόταση που θα ικανοποιεί αρκετά από τα ζητούμενά σας. Από την άλλη, με τη γοητεία που ασκείτε, εύκολα θα τραβήξετε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και μάλιστα ίσως προκύψει και μια νέα επαφή, που με τον καιρό θα γίνει συχνότερη.

 

Για τις αναλυτικές προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Easy972 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106886314

WEB RADIOS

Easy Oldies Ακούστε τις μεγαλύτερες επιτυχίες από το παρελθόν!
Easy Love Ballads Ερωτευθείτε με τις αγαπημένες σας ερωτικές μπαλάντες
Easy 80s Όλες οι αγαπημένες μας επιτυχίες από τα 80's σε μια μοναδική playlist
Easy Rock Aκούστε αγαπημένες Rock επιτυχίες!
Easy Deluxe
Easy Millenium Aπολαύστε 00's αγαπημένες επιτυχίες και όχι μόνο...

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Εμπορική Διεύθυνση
  • Αντώνης Μεταξάς
Διεύθυνση Διαφήμισης
  • Σπ. Σπυρόπουλος | T2106886134
Υπεύθυνοι Διαφήμισης
  • Ελ. Βεζυργιάννη | T2106886141
  • Λουκάς Δελής | T2106886571
  • Νεκ. Λαμπρόπουλος | T2106886155
  • Φραντζέσκα Κολιού | T2106886187
Υποδοχή Διαφήμισης
  • Στεφ. Μανδελιά | T2106886135
Έρευνα
  • Γεωρ. Διαμαντάκη | T2106886565
EASY 972, Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.