ΝΕΑ

LIKE0 DISLIKE0 19/05/2017
  • SHARE

Παρασκευή & Σαββατοκύριακο 19/05/2017

Το τριήμερο ξεκινά με μία ωραία Παρασκευή με λεκτικές επισημάνσεις καθώς εναρμονίζονται τα λόγια με το συναίσθημα!  Η Αφροδίτη σε αντίθεση με το Δία μας ωθεί σε υπερβολές παρόλα αυτά είναι μία έκφραση συναισθήματος που τουλάχιστον δίνει το στίγμα της σωστά έστω και με λάθος τρόπο… Το Σαββατοκύριακο είναι εξίσου δυναμικό με τη μετακίνηση του Ήλιου στους Διδύμους που μας δίνει την εξωστρέφεια που θέλουμε!

Φωτιά στα μπατζάκια σας έχετε βάλει εσείς και αν την Παρασκευή και το ήμισυ του Σαββάτου είστε χαλαροί τότε θα νιώσετε ότι κάτι δεν έχετε κάνει σωστά … Ερωτικά, αντιλαμβάνεστε ότι το παιχνίδι είναι για δύο … 

 

Μετατόπιση των ενδιαφερόντων σας και φεύγετε από την απεικόνιση του τρόπου που σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι και κοιτάτε περισσότερο τον εαυτό σας … Ερωτικά είστε χαλαροί αλλά δε δίνετε και τα διαπιστευτήριά σας εύκολα… 

 

Ενώ τα επαγγελματικά σας είχαν μία πορεία προδιαγεγραμμένη και δεδομένη τώρα βλέπετε ότι είχατε κάνει λάθος εκτίμηση και αρχίζετε και αναθεωρείτε… Ερωτικά το ενδιαφέρον φουντώνει ακόμα περισσότερο και εσείς το απολαμβάνετε!

 

Έχετε την τάση να λέτε πολλά και να εννοείτε λίγα, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου πρόβλημα για εσάς , γιατί δεν το αντιλαμβάνεστε και σε καμία περίπτωση δεν το κάνετε επίτηδες.. Ερωτικά αφήνετε κατά μέρος το παιχνίδι και περνάτε σε πιο πρακτικό επίπεδο… 

 

Αλλαγή στόχων για εσάς που τώρα και θέλετε και μπορείτε να δείτε τα πράγματα από πιο αισιόδοξη τροχιά χωρίς να βλέπετε παντού εμπόδια ή περιορισμούς. Ερωτικά πάντως είστε πιο ανοιχτοί και όσο ανοίγεστε τόσο το πεδίο σας μεγαλώνει. 

Είναι που σας πιάνει μια μανία να ξεσπάτε στις αλλαγές του σπιτιού σας και τώρα θέλετε να τις κάνετε πολύ πιο έντονες! Ερωτικά στοχεύετε ψηλά και τώρα αρχίζετε και το κάνετε πιο συγκεκριμένο… Το βασικό για εσάς είναι να είστε πιο χαλαροί και δεκτικοί… 

Σκέφτεστε πολύ περισσότερο,  έχετε καλές ιδέες και γενικότερα εξωτερικεύεστε περισσότερο. Το βασικό για εσάς είναι ότι είστε και περισσότερο κοινωνικοί… Ερωτικά ξέρετε ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσετε χρόνο ..

Τώρα ξέρετε ότι έχετε κάνει τα πάντα και περιμένετε ανταπόκριση και ανταπόδοση! Ερωτικά θεωρείτε ότι υπάρχουν περιθώρια για αναβολές αλλά αυτό είναι μία δική σας εσφαλμένη εκτίμηση. Κινηθείτε άμεσα!

Από τους πρωταγωνιστές των ημερών είστε  και αυτό σας κάνει περισσότερο δυναμικούς! Προσέξετε ωστόσο την υπερβολική προβολή σας … Ερωτικά σας αρέσει ότι είναι υποστηρικτικοί απέναντι σας  και μάλιστα έχετε την απόλυτη προσοχή τους! 

Για εσάς αρχίζει να διαφαίνεται πιο ξεκάθαροι ποιοι είναι οι συνεργάτες σας σε ποιους πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη και ποιους πρέπει να τους αντιμετωπίζετε επιφυλακτικά.. Ερωτικά σας αρέσει που σας ψάχνουν και αναζητούν από εσάς όλο και περισσότερα! 

Φυσικά και ανασκουμπώνεστε και ψάχνετε να βρείτε πως θα κινηθείτε και ψάχνετε και συμμάχους για τις περαιτέρω ενέργειές σας. Ερωτικά θέλετε περισσότερο συμμετοχή από τους άλλους και μάλιστα είστε έτοιμοι και να ανταποδώσετε! 

Η Παρασκευή είναι η μέρα που σας κάνει ιδιαίτερα ομιλητικούς, χωρίς φραγμούς και περιορισμούς! Κινδυνεύετε να φανείτε και εγωιστές αλλά δε σας νοιάζει… Ερωτικά κρατάτε στα χέρια σας κάποιες λύσεις, αλλά δε θέλετε να τις δώσετε απλόχερα.. 

 

 

Για τις αναλυτικές προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Easy972 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106886314

WEB RADIOS

Easy 80s Όλες οι αγαπημένες μας επιτυχίες από τα 80's σε μια μοναδική playlist
Easy Love Ballads Ερωτευθείτε με τις αγαπημένες σας ερωτικές μπαλάντες
Easy Rock Aκούστε αγαπημένες Rock επιτυχίες!
Easy Deluxe
Easy Millenium Aπολαύστε 00's αγαπημένες επιτυχίες και όχι μόνο...
Easy Oldies Aκούστε όλες τις αγαπημένες σας επιτυχίες... από τα παλιά

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Εμπορική Διεύθυνση
  • Αντώνης Μεταξάς
Διεύθυνση Διαφήμισης
  • Σπ. Σπυρόπουλος | T2106886134
Υπεύθυνοι Διαφήμισης
  • Ελ. Βεζυργιάννη | T2106886141
  • Λουκάς Δελής | T2106886571
  • Νεκ. Λαμπρόπουλος | T2106886155
  • Φραντζέσκα Κολιού | T2106886187
Υποδοχή Διαφήμισης
  • Στεφ. Μανδελιά | T2106886135
Έρευνα
  • Γεωρ. Διαμαντάκη | T2106886565
EASY 972, ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.