ΝΕΑ

LIKE0 DISLIKE0 04/01/2019
  • SHARE

Παρασκευή & Σαββατοκύριακο 4/1/2019

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Υπό την επιρροή της αναμενόμενης πρώτης έκλειψης για το 2019 που θα γίνει την Κυριακή κλείνει η πρώτη εβδομάδα του χρόνου. Πρώτα όμως έχουμε ένα τρίγωνο Ερμή/Ουρανού από τον Τοξότη και τον Κριό αντίστοιχα που θα γεμίσουν τη μέρα μας με απρόβλεπτα γεγονότα και συναρπαστικές ειδήσεις!

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Μετά τους Ήλιο, Σελήνη, Κρόνο, Πλούτωνα και ο Ερμής περνάει στο φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερω δίνοντας έτσι έναν τόνο κοινής λογικής στη σκέψη μας και μια διάθεση λακωνικότητας στο λόγο μας. Μάλιστα το βράδυ Σελήνη και Κρόνος συναντιούνται με αποτέλεσμα να έχουμε κάποιες τάσεις απομόνωσης..

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

H πρώτη Κυριακή του χρόνου έχει πραγματικά σημαντικά αστρολογικά γεγονότα, αφού φιλοξενεί την πρώτη έκλειψη για το 2019, ενώ ταυτόχρονα ο Ουρανός θα γυρίσει για τελευταία φορά ορθόδρομος στον Κριό, μπαίνοντας έτσι στην τελική ευθεία για το οριστικό πέρασμά του στον Ταύρο.

 

Είναι πιθανό να προκύψει κάποιο απρόοπτο και συνάμα συναρπαστικό ταξίδι. Αν όχι, κάποια εμπειρία μπορεί να χαρακτηριστεί με τα ίδια επίθετα, αφού έρχεται να αλλάξει πολύ την οπτική σου για τα πράγματα.

 

 

 

Θα έχεις την ευκαιρία να βρεις εναλλακτικούς τρόπους που θα μπορούσαν να σου δώσουν την οικονομική σταθερότητα που επιζητάς, ενώ και μια ενδεχόμενη πρόταση συνεργασίας θα μπορούσε να αλλάξει το εργασιακό σου στάτους.

 

 

Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου προκειμένου να αντιμετωπίσετε θέματα που αποτελούν αγκάθι για τη σχέση σας, ενώ παράλληλα μπορεί να δεχτείς και μια απρόσμενη πρόταση για μια νέα συνεργασία που θα μπορούσε να είναι πολύ δελεαστική.

 

 

Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου προκειμένου να αντιμετωπίσετε θέματα που αποτελούν αγκάθι για τη σχέση σας, ενώ παράλληλα μπορεί να δεχτείς και μια απρόσμενη πρόταση για μια νέα συνεργασία που θα μπορούσε να είναι πολύ δελεαστική.

 

 

Το τρίγωνο Ερμή/Ουρανού αγγίζει για σένα ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που έχει να κάνει με το φλερτ, τις απολαύσεις, τον έρωτα, τη δημιουργία και σε όλα αυτά έχεις την έμπνευση που χρειάζεται για να κινηθείς με τρόπο ανανεωτικό, διαφορετικό απ' τον συνηθισμένο.

 

 

Το τρίγωνο Ερμή/Ουρανού έρχεται να δημιουργήσει νέους όρους μέσα στο σπίτι. Αυτό σημαίνει είτε ότι αλλάζουν κάποια δεδομένα που δεν ευνοούσαν στη διατήρηση των ισορροπιών στην οικογένεια, είτε αλλάζει το ίδιο το σπίτι.

 

 

Η αλλαγή στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για να αντέξεις κιόλας σε μια περίοδο που οι εντάσεις στις σχέσεις σου είναι θέμα... ημερήσιας διάταξης και η έκλειψη της Κυριακής θα φέρει στο φως προβλήματα...

 

 

Το τρίγωνο Ερμή/Ουρανού είναι απόλυτα ευνοϊκό για τα οικονομικά σου, αφού είτε μέσω μιας απρόοπτης εξέλιξης στη δουλειά, είτε μέσω κάποιας άλλης συνήθειας που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σου να προκύψουν οφέλη για την τσέπη σου.

 

 

Το τρίγωνο Ερμή/Ουρανού, ειδικά αν είσαι αδέσμευτος ,σε βοηθάει να διεκδικήσεις αυτόν που επιθυμείς με τον πλέον ευφάνταστο τρόπο, ενώ υπόσχεται πολύ ευχάριστες στιγμές για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου.

 

 

Το τρίγωνο Ερμή/Ουρανού θα φέρει στο δρόμο σου υποστηρικτές που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις διαφορετικά ανθρώπους και καταστάσεις που σε έχουν προβληματίσει αρκετά. Η έκλειψη της Κυριακής σε μεταμορφώνει στην κυριολεξία...

 

 

Το τρίγωνο Ερμή/Ουρανού έρχεται να ανανεώσει τον φιλικό και κοινωνικό σου κύκλο στον οποίο μπαίνουν νέοι άνθρωποι που σε ιντριγκάρουν και η επαφή μαζί τους σε ανανεώνει. Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σου σε θέματα υγείας,...

 

Το τρίγωνο Ερμή/Ουρανού θα φέρει εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα που θα έχουν θετική επιρροή στο πορτοφόλι σου. Επίσης, μια επένδυση θα μπορούσε να έχει πολύ θετικές προοπτικές. 

 

Για τις αναλυτικές προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Easy972 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106886314

WEB RADIOS

Easy Millenium Οι μεγαλύτερες επιτυχίες!
Easy Oldies Ακούστε τις μεγαλύτερες επιτυχίες από το παρελθόν!
Easy 80s Όλες οι αγαπημένες μας επιτυχίες από τα 80's σε μια μοναδική playlist
Easy 90s Aκούστε αγαπημένες 90s επιτυχίες!
Easy Love Ballads Ερωτευθείτε με τις αγαπημένες σας ερωτικές μπαλάντες
Easy Deluxe

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Εμπορική Διεύθυνση
  • Αντώνης Μεταξάς
Διεύθυνση Διαφήμισης
  • Σπ. Σπυρόπουλος | T2106886134
Υπεύθυνοι Διαφήμισης
  • Ελ. Βεζυργιάννη | T2106886141
  • Λουκάς Δελής | T2106886571
  • Νεκ. Λαμπρόπουλος | T2106886155
  • Φραντζέσκα Κολιού | T2106886187
Υποδοχή Διαφήμισης
  • Στεφ. Μανδελιά | T2106886135
Έρευνα
  • Γεωρ. Διαμαντάκη | T2106886565
EASY 972, Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.