ΝΕΑ

LIKE0 DISLIKE0 07/12/2018
  • SHARE

Παρασκευή & Σαββατοκύριακο 7/12/2018

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Κάθε τέλος και μια αρχή που λένε, αφού η εβδομάδα κλείνει με μια Νέα Σελήνη που σηματοδοτεί την έναρξη του νέου σεληνιακού κύκλου. Συνηθίζεται να λέμε ότι υπό την επιρροή του φαινομένου ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, πράγμα που στην προκειμένη δε φαίνεται να ισχύει, αφού κατά τη διάρκεια τού είναι ισχυρή και δυσμενής η επίδραση Άρη και Ποσειδώνα.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Προφανώς και παραμένουμε υπό την επιρροή της Νέα Σελήνης, ωστόσο το Σάββατο Σελήνη και Ουρανός συνεργάζονται αρμονικά για να μας δώσουν τη δυνατότητα να κάνουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας. Αν δε, δεν έχετε στολίσει ακόμα το σπίτι σας Σελήνη και Αφροδίτη σας δίνουν διάθεση και ενέργεια για να το κάνετε με απόλυτα δημιουργικό τρόπο.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Με συναισθήματα μοναξιάς, ενοχής και απαισιοδοξίας ξεκινάει η Κυριακή που όμως δε θα πρέπει να σας πάρουν από κάτω. Καλό θα είναι μάλιστα να αντιμετωπίσετε αυτή τη διάθεση σαν μια τάση για ενδοσκόπηση και αυτοκριτική, με τα όποια συμπεράσματα προκύψουν να είναι πολύ χρήσιμα.

Με Άρη και Ποσειδώνα να τετραγωνίζουν τη Νέα Σελήνη, ένα θα σας πω και τελειώνουμε εδώ την κουβέντα...σοβαρευτείτε και πνίξτε κάθε ακατανίκητη διάθεση μπορεί να έχετε για να κάνετε οτιδήποτε μπορεί να εμπεριέχει ρίσκο.

 

 

Μπέβερλι Χιλς έχουμε γίνει Ταύρε μου. Αυτό που όλοι πάνε μεταξύ τους... Παρόλα αυτά, δε βρίσκω καθόλου ευχάριστο, σ' αυτή ειδικά, τη φάση να μπλέξεις τα ερωτικά σου με τις φιλίες, εκτός πια κι αν οι φίλοι σου είναι Σουηδοί...

 

 

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σήμαινε καλές ειδήσεις για τα ερωτικά σου, τις συνεργασίες σου κλπ. Όμως με τις αρνητικές όψεις που δέχεται θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις μπορεί να είναι επιβαρυντικές για την κοινωνική σου θέση.

 

 

Γενικά μέχρι το τέλος του ’19 όλοι οι Καρκίνοι θα έχετε κάποια διαστήματα που θα ευνοήστε στο να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας. Κάτι τέτοιες αλλαγές για να πετύχουν και να έχουν διάρκεια απαιτούν μια αλλαγή στον τρόπο αντίληψης...

 

 

 

Δεν ξέρω ποιο από τα σενάρια να σας αναφέρω πρώτο...Αυτό που θέλει τις παρανοϊκές σκέψεις σας να διαλύουν κάθε τι ευχάριστο; Αυτό που ένα σχέδιο σας καταρρέει λόγω μιας εξαπάτησης; Αυτό που επιφυλάσσει μια σεξουαλική απογοήτευση;

 

 

Οι καλές προθέσεις σας μπορεί να τύχουν εκμετάλλευσης από άτομα που δεν το περιμένατε. Από την άλλη όμως το πρόβλημα ξεκινάει από εσάς και την τάση που έχετε να εξιδανικεύσετε ανθρώπους που δεν παύει να έχουν αδυναμίες...

 

 

Η Παρασκευή προσφέρεται για να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν και να βρεις λύσεις που θα βελτιώσουν τις σχέσεις σου. Όμως θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη λογική σου και να δεις πως να διαχειριστείς τον εγωισμό σου και τον εκνευρισμό που μπορεί να σου προκαλέσουν.

 

 

Για εσάς η Παρασκευή είναι μια μέρα που μπορεί να φέρει ένα όμορφο βάρος στην τσέπη ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Βέβαια η ανάγκη σας να περάσετε καλά θα σας κάνει να πειραματιστείτε με διάφορους τρόπους που το κοινό τους σημείο είναι ότι χρειάζονται λεφτά.

 

 

Είστε οι πιο αδικημένοι της Παρασκευής, αφού πέραν του ότι μια φορά το χρόνο γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας κι αντί να σας δώσει δύναμη για νέα ξεκινήματα, σας φέρνει αντιμέτωπους με εξαπατήσεις και συκοφαντίες...

 

 

Προετοιμάζετε το έδαφος για νέα ξεκινήματα στη ζωή σας και αυτά απαιτούν από εσάς να είστε δυνατοί και να μη φοβάστε να δείτε την αλήθεια κατάματα. Η Νέα Σελήνη έρχεται να ρίξει φως λοιπόν σε μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα..

 

 

Σε εσάς η Νέα Σελήνη στον Τοξότη αποκαλύπτει ανθρώπους που θα μπορούσαν με τις γνώσεις τους να σας συμβουλέψουν και να σας δώσουν άλλες προοπτικές, την ώρα που νιώθετε ότι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν τυγχάνετε της εκτίμησης που αξίζετε ..

 

Ένας από τους βασικούς παράγοντες που δε μας αφήνει να χαρούμε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι ο ρόλος που διαδραματίζει ο Ποσειδώνας που είναι κυβερνήτης σας. Επομένως, δε θα μπορούσατε να μείνετε στην απέξω...

 

Για τις αναλυτικές προβλέψεις από την Κατερίνα Γλύμπη, επισκεφθείτε το www.astrologos.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Easy972 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106886314

WEB RADIOS

Easy Millenium Οι μεγαλύτερες επιτυχίες!
Easy Oldies Ακούστε τις μεγαλύτερες επιτυχίες από το παρελθόν!
Easy 80s Όλες οι αγαπημένες μας επιτυχίες από τα 80's σε μια μοναδική playlist
Easy 90s Aκούστε αγαπημένες 90s επιτυχίες!
Easy Love Ballads Ερωτευθείτε με τις αγαπημένες σας ερωτικές μπαλάντες
Easy Deluxe

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Εμπορική Διεύθυνση
  • Αντώνης Μεταξάς
Διεύθυνση Διαφήμισης
  • Σπ. Σπυρόπουλος | T2106886134
Υπεύθυνοι Διαφήμισης
  • Ελ. Βεζυργιάννη | T2106886141
  • Λουκάς Δελής | T2106886571
  • Νεκ. Λαμπρόπουλος | T2106886155
  • Φραντζέσκα Κολιού | T2106886187
Υποδοχή Διαφήμισης
  • Στεφ. Μανδελιά | T2106886135
Έρευνα
  • Γεωρ. Διαμαντάκη | T2106886565
EASY 972, Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.