ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

 • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 06:30 ΜΕ 10:00
  Μαρία Κωνσταντάκη

  Η Μαρία Κωνσταντακη δηλώνει ηθοποιός στην φορολογική της δήλωση κι όταν θέλει να τρολαρει νηπιαγωγός κ μοντέλο! Παρόλο που είναι παντρεμένη με την υποκριτική έχει παράνομο δεσμό με το ραδιόφωνο. Aυτός ο παράνομος δεσμός κρατεί χρόνια αν κ όχι με απόλυτη συνέχεια ..φέτος λοιπόν θα ερωτοτροπήσει στον Easy 97,2 ενώ τις ελεύθερες ώρες της όταν δεν δουλεύει ερωτοτροπεί με την Γκολφω το σκυλί της που είναι το καινούργιο της απόκτημα .. Την ακούτε καθημερινα με τον Στάθη Χριστοφορίδη στο νέο EasyBreakfast 6:30 με 10:00!

  Μαρία Κωνσταντάκη
 • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 06:30 ΜΕ 10:00
  Στάθης Χριστοφορίδης

  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, πήγε για σπουδές στην Αγγλία (τις οποίες δεν τελείωσε  ποτέ) και κάπου εκεί ανάμεσα ξεκίνησε και το ραδιόφωνο το οποίο είναι και το μόνο που έμεινε σταθερό από τότε. Kiss fm, John Greek, Nrj, Fresh, Angel, Captain Jack, Δρόμος είναι μερικοί από τους σταθμούς στους οποίους βρέθηκε (οι 5 στους 7 δεν υπάρχουν πιά- θερίζει όπου περνάει). Παίζει drums, tennis, κάνει συλλογή απο sneakers, δεν θα πεί ποτέ όχι σε ταξίδι (κυρίως αν είναι κερασμένο) και το αγαπημένο του μέρος στην Αθήνα είναι το αεροδρόμιο. Συναυλίες θέατρα εστιατόρια και παραστάσεις standupcomedy είναι τα πιθανότερα μέρη για να τον πετύχεις. Στον Easy 97,2 τον πετυχαίνεις κάθε πρωί 6.30 με 10 να παρουσιάζει το Easy Breakfast με την Μαρία Κωνσταντάκη.

  Στάθης Χριστοφορίδης
 • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00 ΜΕ 14:00
  Δέσποινα Κρητικού

  Ραδιοφωνατζού από κούνια, ξυπνάει και κοιμάται με το ραδιόφωνο ανοιχτό. Τις ώρες που δεν ακούει ραδιόφωνο, σίγουρα, βλέπει Αμερικάνικες σειρές.

  Περήφανη Ροδίτισσα, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Marketing & Management και η φανατικότερη θαυμάστρια των Placebo σε όλο το σύμπλεγμα γαλαξιών. Music nerd σε μεγάλο βαθμό, μπορεί πάντα να σου πει μια πληροφορία για ένα τραγούδι που δε γνώριζες!Η ραδιοφωνική της πορεία περιλαμβάνει το Ραδιο1 88 FM στο νησί της Ρόδου και από τον Απρίλιο του 2016 είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Easy 97.2! Αγαπάει τα ταξίδια και να επισκέπτεται ραδιοφωνικούς σταθμούς στις πόλεις που ταξιδεύει! Στον Easy 97.2 την ακούτε κάθημερινά 10:00 με 14:00!

  Δέσποινα Κρητικού
 • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 14:00 ΜΕ 18:00
  Ζωή Κρονάκη

  Θεσσαλονικιά, νέα μαμά, με πτυχίο νομικής.... όπου τελικά την κέρδισε η δημοσιογραφία. Η Ζωή από τα 18 της έχει συνεργαστεί με τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τηλεοπτικά, πέρασε από την κρατική όπου και έμεινε για 9 χρόνια αλλά και από την ιδιωτική τηλεόραση. Ραδιοφωνικά, στη συμπρωτεύουσα την ακούσατε στον Star Fm 97,1 , στον Kiss fm 90,8 και στον ΑΝΤ1 97,5. Στην Αθήνα είχε εκπομπές στον Orange 93,2, στον Ρυθμό 94,9 και στον ANT1 97,2.

  Η Ζωή είναι κορίτσι του πολιτισμού και των τεχνών που όμως δεν ξεχνά τον ενημερωτικό της χαρακτήρα. Τα θέματα που της κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν ο κόσμος του παιδιού γι' αυτό και δημιούργησε το all4mama.gr . Στον Εasy 97,2 την ακούτε καθημερινά 14:00 με 18:00.

  Ζωή Κρονάκη
 • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:00 ME 22:00
  Kωστής Λυμπερόπουλος

  Ξυπνάει πρωί - κι ας είναι βραδινός τύπος - και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πατήσει το “κουμπάκι” για να φτιάξει το soundtrack της ημέρας του. Ακόμα και τα όνειρα του έχουν soundtracks. Κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και της νύχτας του έχει τη δίκη της μουσική. Από μικρός διάβαζε με Walkman. Αυτό με την κασέτα. Όχι όλα τα μαθήματα! Τα μαθηματικά, τη φυσική και τη χημεία που ήταν και καλός. Και πέρασε στο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Μαθηματικών το οποίο παράτησε γιατί του πήρε το μυαλό η μουσική, η παραγωγή και το μικρόφωνο. “Αδυναμίες” είναι αυτές! Ξεκινώντας απ’ το Γ’ Πρόγραμμα της ΕΡΤ ως Μουσικός Επιμελητής μέχρι σήμερα που βρίσκεται στο μικρόφωνο του Easy 97,2, έχει περάσει από το μικρόφωνο του Polis 88,6, του Seven Radio 88,3, του Virgin Radio Athens 88, του Ρυθμού 94,9 και του Love Radio 97,5. Αν συμπεριλάβουμε και τα μικρόφωνα στα booths των studios για τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά spots τότε όλοι καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα, ότι η φωνή του μας είναι γνώριμη. Τον ακούτε καθημερινά από τις 18:00 μέχρι τις 22:00 στον Easy 97,2.

  Kωστής Λυμπερόπουλος
 • ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ 10:00 ΜΕ 12:00 & ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  Πολυρήνα Στάικου

  Η φωνή των ειδήσεων... Απόφοιτος του ΑΝΤ1 Media Lab, με πανεπιστημιακές σπουδές στον ελληνικό Πολιτισμό. Για πολλά χρόνια εκφωνούσε τα δελτία ειδήσεων στον Νitro 102,5 αλλά και στον Σφαίρα 102,2 . Έκανε ένα μικρό διάλειμμα από το ραδιόφωνο και ασχολήθηκε με τον internet και με ενημερωτικά portal. Η Πολυρήνα με τη χαρακτηριστική φωνή έχει κάνει πολλά σπηκαζ και διαφημιστικά. Μεγάλη της αδυναμία η κόρη και η οικογένεια της, λατρεύει τους φίλους της και ονειρεύεται κάποια στιγμή να ζήσει μακριά απο την Αθήνα σ ένα σπίτι στο χωριό με τον κήπο της και τα σχετικά. Μέχρι τότε την ακούτε τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως τις 12:00 και στα δελτία ειδήσεων του Easy 97,2.

  Πολυρήνα Στάικου
 • ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 00:00 ΜΕ 02:00
  Ανδρέας Μαυρογένης

  O "tech geek" της παρέας … με σπουδές στην επιστήμη της πληροφορικής, και τεράστια αγάπη στη μουσική, η οποία ήταν το καταφύγιό του και από μικρός. Παράλληλα με τις σπουδές του, έπαιζε ως DJ σε αρκετά μαγαζιά στο κέντρο και τα βόρεια κυρίως προάστια της Αθήνας, ενώ έχει δουλέψει και ως DJ εκδηλώσεων. Είναι χαζομπαμπάς και θα δείξει στην κόρη του τα μυστικά του DJing διότι όπως λέει ο ίδιος, το DJing είναι πάθος… Αυτό τον οδήγησε στο να αναλάβει το EasyMix κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 00:00 ως τις 02:00 και να δώσει μία διαφορετική νότα στο πλούσιο πρόγραμμα του easy 97,2.

  Ανδρέας Μαυρογένης
 • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  Νικόλ Ποφάντη
  Από τα γεννοφάσκια της στον Antenna Music Group. Δεν είναι η μάνα του λόχου, αλλά είναι μητέρα δυο αξιαγάπητων κοριτσιών. Τις ελεύθερες ώρες της έρχεται στον easy 97,2 και ξεδιπλώνει όλα όσα έμαθε στο London School of Journalism, και στο ΑΝΤ1 Media Lab, συντάσσοντας και εκφωνώντας δελτία ειδήσεων.
  Η αφετηρία έγινε στον ΑΝΤ1 97,2 όπου επί 9 χρόνια είχε τη δημοσιογραφική επιμέλεια ενημερωτικών εκπομπών και ειδησεογραφικών magazino.
  Η τσάντα της αποτελεί κινούμενο φαρμακείο. Μάλλον πρόκειται για κατάλοιπο της μεταλυκειακής εποχής, αφού η νοσηλευτική ήταν η σχολή της οποίας το κατώφλι πέρασε αμέσως μετά το σχολείο. Την ακούτε καθημερινά στα δελτία του Easy 97,2 στο παρατέταρτο της ώρας. 
  Νικόλ Ποφάντη
 • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 03:00 ΜΕ 04:00 & ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  Φρόσω Κυριάκου

  Είναι το new entry του σταθμού μας, αλλά η ίδια νιώθει σαν να βρίσκεται χρόνια εδώ – άλλωστε μένει στα studios μας, καθημερινά, πολλές ώρες. Προτού έρθει εδώ πέρασε από μουσικά ραδιόφωνα και lifestyle περιοδικά, εκφωνώντας ειδήσεις, γράφοντας κείμενα και ποστάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ναι... Ένα από τα ταλέντα της είναι και η επικοινωνία - με κάθε τρόπο. Η καταγωγή της είναι από την Κύπρο, αλλά -όπως λέει και η ίδια- «ο μεγαλύτερός της έρωτας ήταν, είναι και θα είναι η Ελλάδα». 

  Την ακούτε καθημερινά στο πρωινό μαγκαζίνο του Easy 97,2 -από τις 03:00 μέχρι τις 04:00- και το απόγευμα στα δελτία του Easy 97,2 - στο παρά τέταρτο της ώρας.

  Φρόσω Κυριάκου
 • Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 22:00 ΜΕ 00:00
  Ζωή Κυριακού
  Η Ζωή Κυριακού γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στο εξωτερικό και κυρίως τα πρώτα μαθητικά της χρόνια τα έζησε στην Πολωνία. Επέστρεψε έφηβη στην Ελλάδα όπου και ολοκλήρωσε τα γυμνασιακά της χρόνια. 
  Σπούδασε Γραφικές Τέχνες και Εσωτερική Διακόσμηση, Σκηνογραφία και Ενδυματολογία στην σχολή Κ.Τ.Ε. (Κέντρο Τεχνολογικών Εφαρμογών). Βραβέυτηκε με έπαινο στην 37η Έκθεση Αφίσας στην Θεσσαλονίκη το 1972 και για τις δύο αφίσες. Η πρώτη της επαγγελματική εμπειρία ήταν στα περιοδικά ΦΑΝΤΑΖΙΟ και ΓΥΝΑΙΚΑ. Αργότερα οργάνωσε, με δύο συναδέλφους της διαφημιστικό γραφείο με την επωνυμία "ΖΩΠΑΝΤΑ", όπου εργάστηκε για δύο χρόνια στην διαφήμιση και τη διακόσμηση. Στη συνέχεια εγκαταλείπει τις επαγγελματικές τις δραστηριότητες και αφοσιώνεται στην οικογένειά της.Πριν από 25 χρόνια μπαίνει στη ζωή της το ραδιόφωνο, που διετέλεσε και Πρόεδρος του ΑΝΤΕΝΝΑ FM. Προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις πνευματικές της ανησυχίες, παρακολουθεί μαθήματα Δημοσιογραφίας στο Κολλέγιο Αθηνών με την Μαρία Ρεζάν και παράλληλα μαθήματα κοινωνιολογίας. Στη συνέχεια παρακολουθεί και πάλι στο Κολλέγιο Αθηνών τα μαθήματα Ψυχαναλυτική Ευαισθησία, Βοηθητική Παρέμβαση και Ιστορίες Ζευγαριών από τον κύκλο σπουδών "Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες" και δημιουργεί την επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπής «Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ» που έχει κλείσει ήδη 25 χρόνια παρουσίας. Με αφορμή την παρακολούθηση ομαδικής ψυχοθεραπείας για 3 χρόνια σ' επαγγελματική βάση, παρουσιάζει το 1993 και για 1 χρόνο τη ραδιοφωνική εκπομπή: «Η ΖΩΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ» με συνεντεύξεις αξιόλογων ανθρώπων. 
  Το 2005 με 2006, παρουσίασε την τηλεοπτική εκπομπή «ΖΩΗ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ» στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, σε εβδομαδιαία μετάδοση και για σύνολο 33 εκπομπών. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και διαλέξεις διαφόρων προσεγγίσεων ψυχολογίας και life coaching και συνεχίζει να ενημερώνεται ανελλιπώς.
  Ζωή Κυριακού
 • NON STOP MUSIC
  NON STOP MUSIC

  Μείνετε συντονισμένοι στον easy 97,2 και απολαύστε την αγαπημένη μουσική που σας χαλαρώνει! 

  NON STOP MUSIC (1)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Easy972 Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106886314

WEB RADIOS

Easy 80s Όλες οι αγαπημένες μας επιτυχίες από τα 80's σε μια μοναδική playlist
Easy 90s Aκούστε αγαπημένες 90s επιτυχίες!
Easy Classic Ακούστε τις μεγαλύτερες επιτυχίες από το παρελθόν!
Easy Love Τα καλύτερα ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών!
Easy Chill Greatest laid back hits!

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Εμπορική Διεύθυνση
 • Αντώνης Μεταξάς
Διεύθυνση Διαφήμισης
 • Σπ. Σπυρόπουλος | T2106886134
Υπεύθυνοι Διαφήμισης
 • Ελ. Βεζυργιάννη | T2106886141
 • Λουκάς Δελής | T2106886571
 • Νεκ. Λαμπρόπουλος | T2106886155
 • Φραντζέσκα Κολιού | T2106886187
Υποδοχή Διαφήμισης
 • Στεφ. Μανδελιά | T2106886135
Έρευνα
 • Γεωρ. Διαμαντάκη | T2106886565
EASY 972, Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.